[text]

Don't show...
RegisztrációAdatvédelmi Szabályzat   

A jelen Adatvédelmi Szabályzat a Shell Hungary zRt. (a továbbiakban: Shell) Adatvédelmi Szabályzata, amely a ClubSmart Programra (a továbbiakban: ClubSmart Program), a www.clubsmart.hu és/vagy a www.shellsmart.com weboldalakra, valamint a Shell Motorist mobiltelefon-alkalmazásra vonatkozik. Jelen Adatvédelmi Szabályzat tartalmazza az Ön személyes adatainak kezelésére vonatkozó szabályokat, amely adatokat a Shell arra tekintettel kezel, hogy : (i) Ön a ClubSmart Program tagja, (ii) Ön a www.clubsmart.hu és/vagy a www.shellsmart.com weboldal látogatója, és/vagy (iii) Ön a Shell Hungary zRt., illetve a Shell cégcsoporthoz tartozó tagvállalat által működtetett Shell Motorist mobiltelefon-alkalmazás felhasználója.

A Shell fenntartja a jogot, hogy jelen Adatvédelmi Szabályzatot bármikor módosítsa. Javasoljuk, hogy az Adatvédelmi Szabályzatot rendszeres időközönként tekintse át, az esetleges változások folyamatos nyomonkövetése érdekében!   

A jelen Adatvédelmi Szabályzat 2016.08.09-től hatályos.

1

Az Adatvédelmi Szabályzat alkalmazása [további információk]

A jelen Adatvédelmi Szabályzat az Ön azon személyes adatainak kezelésére vonatkozik, amelyet a Shell arra tekintettel kezel, hogy: (i) Ön a ClubSmart Program tagja, (ii) Ön a www.clubsmart.hu és/vagy a www.shellsmart.com weboldal látogatója (a továbbiakban bármelyik vagy mindegyik weboldal: Weboldal), és/vagy (iii) Ön a Shell Motorist mobiltelefon-alkalmazás (a továbbiakban: Alkalmazás) felhasználója.

A Weboldalon más weboldalra mutató különböző hivatkozások is találhatók. Bár ezeket a weboldalakat körültekintéssel választjuk ki, a Shell nem felelős az Ön személyes adatainak kezeléséért ezeken a weboldalakon. A jelen Adatvédelmi Szabályzat ezért nem vonatkozik ezen weboldalak használatára.

2

Az Adatkezelő meghatározása [további információk]

Az Ön személyes adatainak adatkezelője a Shell Hungary zRt. (székhelye:1113 Budapest, Bocskai út 134-146., cégjegyzékszáma: 01-10-042420. A ClubSmart Program adatkezelési azonosítószáma: 0068-001, NAIH-110146/2017, NAIH-113718/2017.

 

3

Az adatkezelés céljai [további információk]

A jelen Adatvédelmi Szabályzat tartalmazza, hogy milyen személyes adatokat kezelünk, és milyen célból. Az adatkezelés jogalapja az Ön önkéntes hozzájárulása.

3.1

Ügyfélszolgálat és kapcsolattartás [további információk]

Mit jelent ez az adatkezelési cél?

Ha kérdésével vagy panaszával az Ügyfélszolgálatunkhoz fordul, akkor az Ön beazonosítása céljából, illetve annak érdekében, hogy könnyebben választ adjunk a megkeresésére, személyes információkat kérhetünk Öntől. Az Ön által ennek során megadott személyes adatokat kizárólag erre a célra használjuk, valamint arra, hogy ügyfélszolgálati kiszolgálásunkat magasabb színvonalra fejlesszük.

 

Milyen személyes adatokat kezelünk erre a célra?

Annak érdekében, hogy kérdésére vagy panaszára megfelelő választ adjunk, kérdésének vagy panaszának részleteit rögzítjük az adatbázisunkban. Elérhetőségeit elkérhetjük annak érdekében, hogy kérdésével vagy panaszával kapcsolatban tájékoztassuk. Személyazonosságának megerősítése céljából lehetséges, hogy további személyes adatokat is kérünk.

3.2

Részvétel a promóciókban [további információk]

Mit jelent ez az adatkezelési cél?

A Shell rendszeresen promóciókat szervez vásárlóinak. Bizonyos esetekben megkérjük, hogy egy regisztrációs lapon, hirdetésben vagy weboldalon adja meg személyes adatait, hogy részt vehessen a promócióban.

Milyen személyes adatokat kezelünk erre a célra?

Ha Ön úgy dönt, hogy részt vesz a promócióban, akkor az Ön által megadott személyes adatokat (így különösen pl. a nevét, születési idejét, lakcímét és e-mail címét, stb.) kezelhetjük annak érdekében, hogy a regisztrációját vagy a részvételét megerősítsük, vagy hogy megállapíthassuk, eleget tesz-e a promóció feltételeinek, valamint hogy elküldjük az esetleges nyereményeket vagy ajándékokat. A promóció függvényében a promócióban történő részvételéhez kapcsolódó olyan információkat is feldolgozhatunk, mint például a promócióban elért eredmények, illetve nyeremények/ajándékok.

3.3

Piackutatás termék- illetve szolgáltatásfejlesztés érdekében [további információk]

Mit jelent ez az adatkezelési cél?

A Shell felmérések segítségével rendszeresen piackutatást végez vásárlói körében. A felmérésekre adott válaszait minőségbiztosítási célból, valamint termékeink és szolgáltatásaink továbbfejlesztése céljából használjuk fel.

Milyen személyes adatokat kezelünk erre a célra?

Ha Ön úgy dönt, hogy részt vesz a felméréseinkben, akkor az Ön által megadott személyes adatokat kezeljük.

3.4

Általános Marketingajánlatok küldése [további információk]

Mit jelent ez az adatkezelési cél?

A Shell a ClubSmart Program tagjainak általános marketingajánlatokat, híreket és aktuális információkat küldhet (a továbbiakban: Általános Marketingajánlatok). A Shellnek ugyanakkor nincs kötelezettsége arra, hogy Önnek Általános Marketingajánlatokat küldjön.

Az Általános Marketingajánlatokkal tájékoztatni szeretnénk Önt a Shell, illetve partnerei termékeiről, eseményeiről és promócióiról. Ezen Általános Marketingajánlatok többek között - de nem kizárólag - a következők lehetnek:

 • ajánlatokat és általános információkat tartalmazó elektronikus hírlevelek;
 • feltételekhez kötött, vásárlásokhoz kapcsolódó ClubSmart Bónuszpont-ajánlat;
 • Shell üzemanyagokra vagy Shell Shop termékekre vonatkozó utalványok;
 • Shell üzemanyagokra vagy Shell Shop termékekre vonatkozó kedvezménykuponok stb.

Az Általános Marketingajánlatokat postai úton, e-mailen, telefonon, SMS-ben, a Weboldalon, az Alkalmazás útján, közösségi médiumokon keresztül, kasszakuponok formájában, vagy az Ön által használt bármely más digitális csatornán keresztül juttathatjuk el Önhöz. A Kapcsolattartás Módját, illetve az Adatkezelési Profiljának Beállítását bármikor módosíthatja a www.clubsmart.hu Weboldalon.

Milyen személyes adatokat kezelünk erre a célra?

Az Általános Marketingajánlatok kiküldése érdekében az Ön által megadott személyes adatokat kezeljük.

Leiratkozás az Általános Marketingajánlatokról

Amennyiben nem kíván Általános Marketingajánlatot kapni, leiratkozási kérését az alábbi módokon juttathatja el részünkre:

 • a smart@shell.hu címre küldött e-mail üzenetben;
 • a www.clubsmart.hu vagy a www.shellsmart.com Weboldalon keresztül;
 • a (+36 1) 777 9001-es telefonszámon;
 • az 1519 Budapest, Pf. 590 címre küldött levélben.
3.5

Személyre Szabott Marketingajánlatok küldése [további információk]

Mit jelent ez az adatkezelési cél?

A Shell a ClubSmart Program Tagjainak a személyes preferenciákat is figyelembe vevő ajánlatokat küldhet, amely ajánlatok - többek között - a korábbi vásárlások, a promóciókban, felmérésekben történt részvétel, a ClubSmart Programban történő részvétel, a Weboldalak, az Alkalmazás, illetve egyéb digitális csatornák használatának elemzésén alapulnak (a továbbiakban: Személyre Szabott Marketingajánlatok).

A Személyre Szabott Marketingajánlatokkal tájékoztatni szeretnénk a Shell, illetve partnerei termékeiről, eseményeiről és promócióiról. Ezen Személyre Szabott Marketingajánlatok többek között - de nem kizárólag - a következők lehetnek:

 • feltételekhez kötött, vásárlásokhoz kapcsolódó ClubSmart Bónuszpont-ajánlat;
 • Shell üzemanyagokra vagy Shell Shop termékekre vonatkozó utalványok;
 • Shell üzemanyagokra vagy Shell Shop termékekre vonatkozó kedvezménykuponok.

A Személyre Szabott Marketingajánlatokat postai úton, e-mailen, telefonon, SMS-ben, Weboldalon, az Alkalmazás útján, közösségi médiumokon keresztül, kasszakuponok formájában, vagy az Ön által használt bármely más digitális csatornán keresztül juttathatjuk el Önhöz. A Kapcsolattartás Módját, illetve az Adatkezelési Profiljának Beállítását bármikor módosíthatja a www.clubsmart.hu Weboldalon.

Milyen személyes adatokat kezelünk erre a célra?

Annak érdekében, hogy Személyre Szabott Marketingajánlatokat küldhessünk, a Shellnek ismernie kell az Ön preferenciáit. Preferenciáinak megállapítása céljából a Shell elemezni fogja az adatait, amelyek tartalmazzák többek között, de nem kizárólag:

 • az Ön korábbi vásárlásait;

  Ez magában foglalhatja az alábbiakra vonatkozó adatokat: (i) az Ön által vásárolt termékek, (ii) az Ön vásárlásainak összértéke tranzakciónként, (iii) az Ön vásárlásainak helye és ideje és (iv) az Ön által használt fizetési mód.

 • az Ön pontbeváltási szokásait;

  Ez magában foglalhatja az alábbiakra vonatkozó adatokat: (i) a ClubSmart Pontért beváltott ajándék típusa, (ii) az ajándékok mennyisége, (iii) a beváltott ClubSmart Pontok mennyisége, (iv) a Pontok beváltásának gyakorisága és ideje. és (v) az ajándék kiszállítási módja (ha van ilyen).

 • kihasználja-e a küldött ajánlatokat, és ha igen, hogyan és hol (beleértve a kuponok beváltását is);
 • hogyan használja Ön a Weboldalt, az Alkalmazást, és a tőlünk kapott e-maileket

  Ez magában foglalhatja az alábbiakra vonatkozó adatokat: (i) milyen hivatkozásokra kattint a Weboldalon, (ii) hányszor jelentkezik be, hogy a ClubSmart Program online fiókját használja, (iii) IP-címe alapján megállapított tartózkodási helye, (iv) mit tesz az Önnek küldött e-mailekkel, (v) hogyan használja az Alkalmazást (beleértve az Alkalmazás segítségével megállapított tartózkodási helyét, ha ezt az Alkalmazásban előzetesen engedélyezte).

 • promócióban való részvételének adatait [hivatkozás a 3.2-re].
 • piackutatási felmérésekben megadott adatait/válaszait [hivatkozás a 3.3-ra].

Preferenciáinak megállapítása érdekében a Shell a tagvállalatok által már ismert személyes adatait is felhasználhatja, ideértve különösen azt, hogy Ön hogyan használja a következőket:

 

 • ClubSmart Program;
 • Weboldalak, az Alkalmazás, kasszakuponok, közösségi médiumok, felmérések, promóciók és egyéb digitális csatornák;
 • a Shell márkajelzésével ellátott üzemanyagkártyák és egyéb fizetési kártyák használata a Shell töltőállomás-hálózatában, hasonló ügyfelek vásárlási szokásai, Önre vonatkozó, harmadik féltől származó kiegészítő szocio-demográfiai információk a korábbi vásárlások elemzése céljából.

Leiratkozás a Személyre Szabott Marketingajánlatokról

Amennyiben nem kíván Személyre Szabott Marketingajánlatot kapni, leiratkozási kérését az alábbi módokon juttathatja el részünkre:

 • a smart@shell.hu címre küldött e-mail üzenetben;
 • a www.clubsmart.hu vagy a www.shellsmart.com Weboldalon keresztül;
 • a (+36 1) 777 9001-es telefonszámon;
 • az 1519 Budapest, Pf. 590 címre küldött levélben.
3.6

A ClubSmart Program működtetése [további információk]

Mit jelent ez az adatkezelési cél?

A ClubSmart Programban történő részvételének adminisztrációja céljából kezeljük személyes adatait.

Milyen személyes adatokat kezelünk erre a célra?

A ClubSmart Programba történő jelentkezéskor Ön által megadott személyes adatokat, illetve a számunkra ezt követően biztosított bármely adatot vagy adatfrissítést kezeljük.

Kilépés a ClubSmart Programból

Bármikor úgy dönthet, hogy kilép a ClubSmart Programból. Ehhez értesítsen bennünket az alábbi módokon:

 • a smart@shell.hu címre küldött e-mail üzenetben;
 • az 1519 Budapest, Pf. 590 címre küldött levélben.
3.7

A Weboldal és az Alkalmazás működtetése [további információk]

Mit jelent ez az adatkezelési cél?

Amikor a Weboldalra látogat vagy az Alkalmazást használja, bizonyos Önre vonatkozó információkat feldolgozunk (mint például IP-címét) annak érdekében, hogy biztosítsuk az online szolgáltatások megfelelő működését. Ezen információk alapján működtetjük a Weboldalt és az Alkalmazást, ennek felhasználásával tudjuk például megoldani a műszaki hibákat, illetve növelni a megbízhatóságot.

Milyen személyes adatokat kezelünk erre a célra?

Olyan információkat kezelünk, mint pl. a számítógépe, táblagépe vagy okostelefonja IP-címe, a Weboldalon vagy az Alkalmazásban, az Ön által meglátogatott oldalak részletei, milyen webböngészőt használ a böngészéshez, milyen helyeket látogatott meg ezt megelőzően/követően, valamint mennyi ideig tartott a látogatás/munkamenet.

3.8

Menedzsment-információs és statisztikai célú adatkezelés [további információk]

Mit jelent ez az adatkezelési cél?

A Shell a piaci trendek kutatását statisztikai elemzéssel végzi. Az ilyen felmérések eredményeit arra használjuk, hogy kiértékeljük aktuális termékeinket és szolgáltatásainkat, valamint fejlesszük termékeinket, marketing-tevékenységünket és töltőállomásainkat. A kutatási adatok elemzéséből készült jelentések kizárólag összesített adatokat tartalmaznak.

3.9

Csalás megelőzése, észlelése és kivizsgálása [további információk]

Mit jelent ez az adatkezelési cél?

A Shell az Ön által a Shell részére megadott személyes adatokat a csalások megelőzésére, észlelésére és kivizsgálására, valamint a ClubSmart Program és az egyes promóciókra vonatkozó működési szabályzatok betartásának biztosítására is felhasználhatja.

4

Adatok átadása [további információk]

A Shell az Ön személyes adatait az alábbi személyeknek adhatja át:

 • a Shell bármely tagvállalata, amely érintett a ClubSmart Program működtetésében;
 • a ClubSmart Program működtetésében részt vevő meghatalmazott harmadik fél, mint például bármely olyan egyéb személy, aki/amely jogosult arra, hogy a ClubSmart Program tagjainak Termékeket szállítson/adjon ad és/vagy szolgáltatásokat nyújtson;
 • a Shell és tagvállalatainak bármely szolgáltatója és/vagy alvállalkozója;
 • bármely olyan személy, amely számára a Shell felajánlja, hogy jogait és/vagy kötelezettségeit átruházza.

Az adatfeldolgozó szolgáltatók és alvállalkozók listáját a www.clubsmart.hu Weboldal tartalmazza.

A Shell bizonyos eljárások keretében, mint például a Weboldal üzemeltetése, harmadik fél szolgáltatásait is igénybe veszi.

Előfordulhat, hogy az Ön számára kínált szolgáltatások részeként a begyűjtött személyes adatokat olyan meghatalmazással rendelkező harmadik fél számára adjuk át, amely az Európai Gazdasági Térségen (EGT) kívül helyezkedik el. Ez például akkor történhet meg, ha bármely szerverünk adott időben az EGT területén kívül eső országban helyezkedik el, vagy ha egy szolgáltatónk az EGT területén kívül eső országban működik. Az ilyen harmadik fél ezen feladatok elvégzése céljából szükséges személyes adatokhoz történő hozzáférésével kapcsolatban a Shell megtette a szükséges szervezeti és/vagy szerződéses lépéseket annak biztosítása érdekében, hogy személyes adatainak feldolgozása kizárólag a fent említett célokból történjen, és hogy személyes adatainak védelme érdekében megfelelő szintű védelmet biztosítson.

A jelen Adatvédelmi Szabályzatban meghatározottakon kívül, az Ön engedélye nélkül nem adjuk ki személyes adatait, kivéve, ha ezt a jogszabályok lehetővé teszik vagy megkövetelik, illetve ha az jogaink, tulajdonunk vagy személyes biztonságunk, valamint felhasználóink/ügyfeleink vagy más személyek jogainak, tulajdonának vagy személyes biztonságának védelme és/vagy megvédése céljából szükséges. Az Ön adatait csak akkor adjuk ki felügyeleti, közigazgatási, adó- vagy más hatóságoknak, hivataloknak, szerveknek, illetve bíróságnak, ügyészségnek, nyomozó szerveknek, ha az ilyen adatátadási kötelezettséget jogszabály írja elő.

5

Az adatkezelés időtartama [további információk]

Amennyiben Ön arról értesíti a Shellt, hogy nem kíván többé részt venni a ClubSmart Programban vagy meg kívánja szakítani a kapcsolatot a Shellel, a kérése beérkezését követő 30 napon belül lezárjuk a felhasználói fiókját. Szintén lezárjuk vagy deaktiváljuk az inaktív felhasználói fiókokat és azokat a fiókokat is, amelyeket a jelen Adatvédelmi Szabályzattal vagy a ClubSmart Program Működési Szabályzatával ellentétes módon használtak. A lezárt vagy deaktivált felhasználói fiókokból származó személyes adatokat a kérése beérkezését követő 30 napon belül töröljük vagy anonimizáljuk. Bizonyos esetekben az ilyen lezárt vagy deaktivált felhasználói fiókokból származó személyes adatok megőrzésére ezt követően is szükség lehet. Ilyen eset lehet pl. csalás megakadályozása céljából, vagy jogszabály által megengedett jog gyakorlása vagy előírt kötelezettség teljesítése céljából történő megőrzés, vagy a Shell törvényes jogainak és érdekeinek védelme céljából történő megőrzés, a fenti esetekben legfeljebb a jogszabályi 5 éves elévülési határidő végéig.

6

Cookie-k használata [további információk]

A Weboldal és/vagy az Alkalmazás cookie-kat vagy hasonló technológiát használ. A cookie-k kis szöveges fájlok, amelyeket az internetböngészőjének küldünk annak érdekében, hogy amikor visszatér a Weboldalra, felismerjük a böngészőjét. A Shell és meghatalmazott szolgáltatói "átlátszó GIF" néven ismert kis grafikus képeket használhatnak, melyek a cookie-kkal együttműködve lehetővé teszik az Ön személyének, valamint felhasználói szokásainak azonosítását. A Shell és a szolgáltatók egyéb technológiákat is alkalmazhatnak arra, hogy az információkat a böngészőjében tárolják. Ehhez helyi osztott elemeket vagy helyi tárhelyet használnak fel, például HTML 5 cookie-kat, flash cookie-kat és egyéb webes szoftveres megoldásokat.

Ezen technológiák segítségével a Weboldal és/vagy az Alkalmazás használatára vonatkozó olyan adatokat tudunk gyűjteni, mint például a látogatott weboldalak listája, illetve a weboldalakon található információkkal végzett tevékenységek, és a látogatás időtartama.

Funkcionális cookie-k - A Shell olyan cookie-kat tárol, amelyek létfontosságúak a Weboldal és/vagy az Alkalmazás működésének biztosításához. A cookie-k emlékeznek például az olyan beállításokra, mint a nyelv és a régió. Ezek maradnak az alapértelmezett beállításai, amikor ismét ellátogat a Weboldalra és/vagy használja az Alkalmazást. Azonban úgy is dönthet, hogy visszautasítja vagy blokkolja a Shell által beállított cookie-kat, ehhez a böngésző-beállítások módosítása is szükséges lehet. Az erre vonatkozó további információkat a böngésző Súgó funkciójában találhatja meg.

Webes analitikus cookie-ek - A Shell webstatisztikák készítése céljából harmadik fél cookie-jait is használhatja. Az ilyen cookie-k lehetővé teszik a Shell számára, hogy elemezze a Weboldal és/vagy az Alkalmazás használatát. Ennek alapját a Shell meghatalmazott szolgáltatói által a Shell számára megadott összesített statisztikai adatok képezik. Ezek lehetővé teszik a Shell számára, hogy átlássa, hogyan használja Ön a Weboldalt és/vagy az Alkalmazást. A Shell és a szolgáltatók ezen adatokat csak akkor adhatják át harmadik fél számára, ha ezt jogszabály írja elő.

Hirdetési cookie-k - A Shell a harmadik fél cookie-jait hirdetési célból is felhasználhatja. A Shell meghatalmazott szolgáltatókat vehet igénybe, hogy hirdetési szolgáltatást nyújtsanak a Weboldalon és/vagy az Alkalmazásban, valamint egyéb weboldalakon. Ezek a szolgáltatók cookie-kat helyezhetnek el az Ön böngészőjében, valamint olyan információkat gyűjthetnek, amelyek segítenek az Ön eszközének azonosításában, például IP-címek és egyéb egyedi vagy eszközre vonatkozó információk.

A Shell nem őrzi meg a cookie-kat a szükségesnél hosszabb ideig. Munkamenet-cookie-kat és állandó cookie-kat is használunk:

 • A munkamenet-cookie-k nyomon követhetik a használatot, például hogy Ön milyen weboldalra látogat el, és milyen beállításokat használ. Amikor az internetböngészőt bezárja, a munkamenet véget ér és a cookie-t a rendszer törli.
 • Az állandó cookie-k lehetővé teszik a Weboldal és/vagy az Alkalmazás számára, hogy a következő látogatás során Önt felismerje. A cookie addig marad a rendszerben, ameddig Ön azt nem törli.

Megjegyzés: a legtöbb webböngésző automatikusan elfogadja a cookie-kat, így ha nem szeretne cookie-kat használni, lehetséges, hogy a cookie-kat aktív módon törölnie vagy blokkolnia kell.

Ha további részleteket szeretne megtudni azzal kapcsolatban, hogyan lehet törölni vagy visszautasítani a cookie-kat, valamint általános információkat szeretne a cookie-król, a www.shell.hu/aboutshell/about-our-website/privacy-policy/cookie-policy.html oldalra is ellátogathat. A cookie-k mobileszköz-böngészőkben történő használatára vonatkozó információkat, valamint az ilyen cookie-k visszautasításához vagy törléséhez kapcsolódó részleteket a készüléke kézikönyvében találja.

Vegye azonban figyelembe, hogy ha visszautasítja a cookie-k használatát, bár meg fogja tudni látogatni a Weboldalainkat, lehetséges, hogy bizonyos funkciók nem fognak megfelelően működni, és az is előfordulhat, hogy nem fogja tudni használni a Weboldal és/vagy az Alkalmazás összes funkcióját.

7

Ha közösségi médiumokon keresztül kommunikál velünk [további információk]

Weboldalunk, illetve annak tartalmának megosztása közösségi médián keresztül

Amennyiben úgy dönt, hogy Weboldalunkat vagy a rajta közölt tartalmat olyan közösségi médián keresztül osztja meg, mint a LinkedIn, a Facebook és/vagy a Twitter, személyes adatai (mint például az Ön neve, és az a tény, hogy érdeklődik a Shell iránt) szintén láthatók lesznek az Ön látogatói számára a LinkedIn, Facebook és/vagy Twitter oldalain. A közösségi médiumok weboldalainak használatára kizárólag a közösségi médiumok weboldalainak feltételei vonatkoznak (beleértve az adatvédelmi szabályzatot is). A Shell nem felel az ilyen közösségi oldalak személyes adatainak feldolgozásáért vagy adatvédelmi szabályzatáért, ezért a Shell Adatvédelmi Szabályzata ezekre nem vonatkozik.

8

Különleges megjegyzés 14 évet be nem töltött személyek számára [további információk]

18 év alatti személyek ClubSmart Programba történő jelentkezését kizárólag abban az esetben fogadjuk el, ha a jelentkezést a szülő vagy gondviselő aláírta. 14 év alatti személyek számára nem küldünk Általános Marketingajánlatokat vagy Személyre Szabott Marketingajánlatokat.

9

Személyes adatok biztonsága [további információk]

Adatainak megfelelő védelme, az illetéktelen hozzáférés és a helytelen felhasználás megakadályozása érdekében a Shell rendelkezik a szükséges és megfelelő technikai háttérrel és szabályozással. Adatainak megőrzése, kezelése, tárolása és feldolgozása az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. számú törvényben megfogalmazott adatbiztonsági követelmények betartásával történik.

10

Panaszkezelés és jogorvoslat [további információk]

Célunk, hogy az Önre vonatkozó minden adat a lehető legpontosabb maradjon. Ha a számunkra megadott adatokat szeretné áttekinteni, módosítani vagy törölni, értesítsen bennünket az alábbi elérhetőségeken:

 • a smart@shell.hu címre küldött e-mail üzenetben;
 • a www.clubsmart.hu vagy www.shellsmart.com Weboldalon keresztül;
 • a (+36 1) 777 9001-es telefonszámon;
 • az 1519 Budapest, Pf. 590 címre küldött levélben.

Önnek lehetősége van élni a jelen Adatvédelmi Szabályzatban és az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. számú törvényben meghatározott jogaival. Amennyiben adatvédelmi jogait megsértik, lehetősége van peres eljárást kezdeményezni. Szintén kapcsolatba léphet a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósággal is:

 • Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
 • 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.
 • http://www.naih.hu
 • ugyfelszolgalat@naih.hu
©2013 Shell Hungary Zrt. Minden jog fenntartva.
Működési szabályzat | Adatvédelmi szabályzat | Impresszum
Preload Image 01 Preload Image 02 Preload Image 03 Preload Image 04 Preload Image 05 Preload Image 06 Preload Image 07 Preload Image 08