[text]

Don't show...
RegisztrációUgye Önöknél is elkezdődött az ünnepi tervezgetés, készülődés? Ilyenkor a kérdés nem csak az, hogy milyen ajándékkal szerezzünk örömet szeretteinknek, hanem hogy hogyan tudjuk beszerezni a sok meglepetést.

hírunk van ClubSmart tagjaink számára! Pontjaikért igazán klassz, praktikus Philips termékeket szerezhetnek - ezzel nem csak időt és fáradtságot, de pénzt is megtakaríthatnak! Így igazán ajándékot adni és kapni is!

 

Válasszon családtagjainak az alábbi termékekből és váltsa be pontjait a töltőállomáson*

 

*A termékek kizárólag a töltőállomásokon érhetőek el. Az ajánlatok a készlet erejéig, de legkésőbb 2019.01.27. napjáig érvényesek. A Shell töltőállomásokon található termékválaszték eltérő lehet, illetve a készlet töltőállomásonként változhat. Az ajánlatokról érdeklődjön a töltőállomásokon, illetve a termékekről további információ a clubsmart.hu weboldalon is található. A képek illusztrációk.

Már meg is van a kiszemelt ajándék, de hiányzik néhány pont? Jó hírünk van! Soha nem volt még ilyen egyszerű a pontgyűjtés! Tekintse meg a lehetőségeket!

©2013 Shell Hungary Zrt. Minden jog fenntartva.
Működési szabályzat | Adatvédelmi szabályzat | Impresszum
Preload Image 01 Preload Image 02 Preload Image 03 Preload Image 04 Preload Image 05 Preload Image 06 Preload Image 07 Preload Image 08