[text]

Don't show...
Regisztráció 

Nagyszerű újdonságokkal kedveskedünk Shell ClubSmart tagjainknak. Nem csak töltőállomásainkon élvezhetik kitüntetett figyelmünket és gondoskodásunkat, de útközben is számíthatnak ránk, ha gondjuk adódik. Programunk még több előnyt és még vonzóbb ajánlatokat kínál Önnek. Így biztosan egyet ért majd velünk abban, hogy a Shell ClubSmart partner az igazán örömteli utazáshoz!

A ClubSmart Program újdonságai:

 

Hogyan tud regisztrálni Shell ClubSmart Programunkba?

Ha még nem ClubSmart tag, csak kérjen egy ClubSmart kártyát bármely Shell töltőállomáson, majd regisztrálja weboldalunkon, vagy a Shell alkalmazáson keresztül. Ezzel kezdetét is veszi egy izgalmas utazás a ClubSmart előnyök világába – semmi nem akadályozhatja meg Önt abban, hogy minden vásárlásával pontokat gyűjtsön Shell töltőállomásainkon, illetve partnereinknél.

Sőt, hogy még egyszerűbbek legyenek a dolgok, a Shell alkalmazásban megtalálja ClubSmart kártyájának a digitális változatát, így annak minden előnye mindig kéznél lesz mobiltelefonja segítségével.

Ha Ön már ClubSmart tag, akkor semmi teendője, egyszerűen csak élvezze az új előnyöket! Eddigi pontjai egyenlegén maradnak, és biztosak vagyunk abban, hogy vonzó ajánlataink segítségével pontjait könnyen felhasználhatja, amire csak szeretné. Ugye alig várja, hogy megtudja, mit tartogatunk az Ön számára?

©2013 Shell Hungary Zrt. Minden jog fenntartva.
Működési szabályzat | Adatvédelmi szabályzat | Impresszum
Preload Image 01 Preload Image 02 Preload Image 03 Preload Image 04 Preload Image 05 Preload Image 06 Preload Image 07 Preload Image 08