[text]

Don't show...

Нов ClubSmart


Представяме нови страхотни предимства за членове на ClubSmart. Така можем да направим Вашето пътуване по-сигурно и приятно, не само с всички продукти и услуги на нашите търговски обекти, а и когато сте на пътя. Предимствата на членството вече са много повече и по-привлекателни, за да се превърне Shell във Вашият най-добър партньор на пътя.

 

 Как да се възползвам от предимствата на ClubSmart?


Ако все още не сте член на ClubSmart можете веднага да вземете своята карта от всеки търговски комплекс Shell. Можете лесно да персонализирате новата си карта в уеб сайта или през мобилното приложение Shell, за да се сдобиете и с дигитална ClubSmart карта. И вълнуващото Ви приключение с нас може да започне със събирането на точки при всяка покупка в Shell или при нашите партньори.
Ако вече сте член на ClubSmart, не се нуждаете от нищо повече, за да започнете да се възползвате от новите предимства. Можете да генерирате своя дигитална карта с номера от физическата в мобино приложение Shell. Точките Ви ще останат по Вашия баланс, а благодарение на атрактивните ни предложения, ще можете да ги натрупвате още по-бързо отпреди. Научете какво ново сме Ви подготвили!
Preload Image 01 Preload Image 02 Preload Image 03 Preload Image 04 Preload Image 05 Preload Image 06 Preload Image 07 Preload Image 08