[text]

Don't show...

Качественият сън подобрява ежедневието ти. Затова този месец от ClubSmart сме ти подготвили 30% отстъпка на продукти TED. Избирай от матраци, легла, възглавници, спални комплекти и много други, с които да направиш съня си още по-приятен и пълноценен.

Ето и как да се възползваш: обмени 30 ClubSmart точки на сайта ClubSmart Online България и ще получиш

код за 30% отстъпка за избрани продукти TED на твоя имейл адрес. Използвай кода в онлайн магазина www.ted.bg за означените с логото на Shell продукти и се радвай на 30% отстъпка.

Код за 30% отстъпка на продукти TED може да се заяви само на www.shellsmart.com до 30.06.2021 г. и е валиден за използване най-късно до 10.07.2021 г.

Кодът важи за маркираните с логото на Shell матраци, легла и аксесоари TED в онлайн магазина www.ted.bg, включително и за избрани продукти от месечната промоция на сайта. Показаните във визуализацията продукти са с илюстративна цел.
Пълните правила на кампанията може да намерите ТУК


Нямаш ClubSmart карта?

Лесно е да се присъединиш към клуба. Свали мобилното приложение Shell и генерирай своята дигитална карта веднага, за да получиш 250 ClubSmart точки бонус за „Добре дошъл“. Можеш да вземеш и физическа карта на място в Shell, а ако я персонализираш до 5 дни след първата транзакция, ще получиш и 250 ClubSmart точки бонус.

Защо с ClubSmart винаги получаваш повече?

  • Плащаш сметката си частично или изцяло с ClubSmart точки
  • Получаваш отстъпка при зареждане на горивата Shell
  • Получаваш персонални оферти
  • Взимаш практични подаръци срещу точки
  • Трупаш точки както в Shell, така и при нашите партньори

Повече за всички предимства, които членовете на ClubSmart получават, виж тук.

Можеш да вземеш своя код от 01.06.2021 г. до 30.06.2021 г. и да го използваш до 10.07.2021 г. на www.ted.bg.

 

 
Preload Image 01 Preload Image 02 Preload Image 03 Preload Image 04 Preload Image 05 Preload Image 06 Preload Image 07 Preload Image 08