[text]

Don't show...

Пролетта е чудесен повод да заредиш дома си с нова доза свежест. А ClubSmart ти дава още една причина да го направиш – отстъпка до 50% на селекция продукти Tefal. Избирай от тигани, тенджери и множество кухненски и домакински уреди, които ще направят готвенето и времето вкъщи истинско приключение.

Много лесно е да се възползваш от промоцията. Обмени 30 ClubSmart точки на сайта ClubSmart Online България и ще получиш код за отстъпка за селекция продукти Tefal на твоя имейл адрес. Използвай кода на https://promo-tefal-rowenta.shop и вземи продуктите, от които имаш нужда, с отстъпка до 50%.

Нямаш ClubSmart карта?

Свали мобилното приложение Shell и генерирай своята карта безплатно, а ние ще ти подарим 250 ClubSmart точки за „Добре дошъл“. Можеш да заявиш ClubSmart карта и на касите в Shell, която нашите служители ще издадат на момента. И в двата случая получаваш картата си за нула време, а предимствата от нея са много. Защото с ClubSmart винаги получаваш повече.

Повече за всички предимства, които членовете на ClubSmart получават виж тук.

Можеш да вземеш своя код от 05.04.2021 г. до 02.05.2021 и да го използваш до 10.05.2021 г. на https://promo-tefal-rowenta.shop/

 
Preload Image 01 Preload Image 02 Preload Image 03 Preload Image 04 Preload Image 05 Preload Image 06 Preload Image 07 Preload Image 08