[text]

Don't show...
Regisztrálja ClubSmart kártyáját! Kérdése merült fel? Tájékozódjon itt!
 

 

Most különösen érdemes deli by Shell kávénkat választani, hiszen minden főzött kávé vásárlásával 15 pont helyett 40 pont gyűjthető, így az ötödik espressot vagy cappuccinot pontokért fogyaszthatja! 

 

Az emelt ClubSmart pontkiadási ajánlat a helyben főzött kávékra vonatkozik, 2020. május 11-től 2020. május 31-ig, bármely magyarországi töltőállomáson elérhető és a készlet erejéig érvényes. Az ajánlat az önkiszolgáló kávégépekből vásárolt kávékra nem vonatkozik. Kérjük vegye figyelembe, hogy a gyűjtött ClubSmart pontok jóváírása a tranzakciót követő maximum 48 órán belül történik, a ClubSmart pontok beváltására ezt követően van lehetősége. 

A helyben főzött espresso vagy cappuccino kávé 159 ClubSmart pont beváltásával érhető el.  Az ajánlat során gyűjtött ClubSmart pontok bármely pontbeváltási ajánlatra felhasználhatóak, az adott ajánlat feltételeinek megfelelően. További részletek a ClubSmart Program Működési Szabályzatában.  A kép illusztráció.

 

Vidéki töltőállomásainkon újra nyitottuk teraszainkat, így itt már helyben is fogyaszthatja finom, prémium minőségű deli by Shell kávéját. Kérjük tekintse meg erre vonatkozó intézkedéseinket.

©2013 Shell Hungary Zrt. Minden jog fenntartva.
Működési Szabályzat | Adatvédelmi Tájékoztató | Impresszum
Preload Image 01 Preload Image 02 Preload Image 03 Preload Image 04 Preload Image 05 Preload Image 06 Preload Image 07 Preload Image 08