[text]

Don't show...
 

Тик, так.

Тик, так.

 
 
Краят на годината се задава, а с него настъпва традиционното обратно броене до 31 декември – денят, в който всички ClubSmart точки с изтичаща валидност ще бъдат занулени, а неизползваните ClubSmart карти ще бъдат деактивирани.
 
 
Ето какво можете да направите, за да спасите ClubSmart точките си от зануляване и ClubSmart картите си от деактивиране.
 
Най-напред нека уточним кои точки са застрашени от зануляване!
 
ClubSmart точките с изтичаща валидност са тези, които са събрани във Вашия баланс преди 3 и повече години. Те могат да се използват до 31 декември 2019 г., след което ще бъдат занулени и премахнати от баланса на членовете на ClubSmart. Не чакайте, а ги използвайте сега – изберете подаръци от новата ClubSmart селекция за себе си или за любим човек! Разгледайте подаръците в листовката, в сайта www.shellsmart.com или в мобилното приложение Shell – след това използвайте своите точки за подарък!
Можете да използвате застрашените от зануляване точки и като ги обмените за отстъпка от цената на горивата Shell или платите изцяло или частично сметката си в Shell с тях!
 
Кои ClubSmart карти ще бъдат деактивирани?
 
ClubSmart картите, които не са използвани през последните 3 години, ще бъдат деактивирани. Затова ако бихте искали да запазите картата си и събраните по нея ClubSmart точки, е необходимо да я използвате до 31 декември 2019 г.
Има много начини, по които можете да се възползвате от Вашата ClubSmart карта – обменете точките си за подарък, вземете отстъпка от цената на горивата Shell, платете сметката си в Shell с точки или пък събирайте нови точки при плащане на сметката си!
 
За да проверите дали имате точки, застрашени от зануляване, влезте в своя ClubSmart профил или се свържете с Център за клиенти ClubSmart на безплатна телефонна линия: 0800 11 515.
Preload Image 01 Preload Image 02 Preload Image 03 Preload Image 04 Preload Image 05 Preload Image 06 Preload Image 07 Preload Image 08