[text]

Don't show...
RegisztrációGyűjtsön évente akár 800 extra ClubSmart pontot!

Nem kell mást tennie, csak:
- Jelentkezzen be a online fiókjába majd regisztráljon a Bónuszpontgyűjtési akciónkra!
- Tankoljon legalább 200 liter bármilyen Shell üzemanyagot negyedévente!
Így könnyedén akár negyedévente 200 Bónuszpontot gyűjthet!*

*Az évi 800, negyedévente 200 Bónuszpontos ajánlat 2016. január 1-től kezdődő naptári negyedévtől érvényes. A Bónuszpontok megszerzéséhez regisztráljon a Bónuszpontgyűjtési akcióra és tankoljon negyedévente legalább 200 liter bármilyen Shell üzemanyagot. Amennyiben Ön már regisztrált erre az akcióra, az online fiókjába való bejelentkezés után ezen az oldalon kijelzésre kerül a korábbi regisztráció ténye és dátuma, így nem szükséges újra regisztrálnia.

Az ajánlat kiértékelése naptári negyedévek alapján történik, függetlenül a regisztráció időpontjától. Első alkalommal csak a regisztrációt követő tankolások kerülnek figyelembevételre az adott naptári negyedévben. Fizetéskor ne felejtse átadni ClubSmart kártyáját minden alkalommal, amikor Shell töltőállomáson tankol, annak érdekében, hogy a Bónuszpontokat az Ön ClubSmart kártyáján az akció végén jóváírhassuk. Ha az akció időtartama alatt Ön teljesíti a Bónuszpont ajánlat feltételeit, a 200 Bónuszpontot minden naptári negyedévet követő hónap 15-ig automatikusan jóváírjuk ClubSmart egyenlegén, további teendője már nincs.
©2013 Shell Hungary Zrt. Minden jog fenntartva.
Működési szabályzat | Adatvédelmi szabályzat | Impresszum
Preload Image 01 Preload Image 02 Preload Image 03 Preload Image 04 Preload Image 05 Preload Image 06 Preload Image 07 Preload Image 08