[text]

Don't show...
Регистрирайте сеКакво е ClubSmart Premium?
Това е специално ниво в ClubSmart за най-лоялните ни клиенти.
Членовете на Premium клуба събират точки по-бързо и имат достъп до преференциално обслужване в център за клиенти ClubSmart.
Как мога да стана член на ClubSmart Premium?
До края на м. юли 2017 г. правилата за присъединяване на нови членове в клуба бяха следните: участниците в ClubSmart, събрали 5000 ClubSmart точки в рамките на 12 месеца, получаваха покани за ClubSmart Premium. Във връзка с предстоящото закриване на ClubSmart Premium на 31ви юли 2018 г., нови покани за присъединяване към клуба няма да бъдат изпращани , считано от Април 2018г.
Правила и условия на ClubSmart Premium
• Картата ClubSmart Premium Ви осигурява достъп до предимствата на CluSmart Premium за периодa на валидност, отбелязан на картата.Картата ClubSmart Premium Ви осигурява достъп до предимствата на CluSmart Premium за периодa на валидност, отбелязан на картата.
• В случай на изгубена карта, участникът в ClubSmart трябва да се свърже с Център за клиенти ClubSmart и да поиска нова карта, ако настоящата е била открадната, изгубена, счупена, блокирана и др., както е посочено в Правилник за участие в ClubSmart, Раздел 2, т.1, Раздел 4, т.1 и Раздел 5. След като веднъж получите и активирате новата си ClubSmart Premium карта При обаждане в центъра за клиенти и при случаи на кражба, зауба и др., картата се блокира веднага..
• Като член на ClubSmart Premium, Вие получавате 30% повече точки за всяка трансакция в Shell и ще можете да се възползвате от преференциално обслужване от Център за клиенти ClubSmart.
Предстои закриване на ClubSmart Premium! Shell Ви информира, че предстои ClubSmart Premium да бъде закрит, считано от 31ви юли 2018 г. Участниците в ClubSmart Premium ще запазят статуса си до 31 юли 2018г.
Какво ще се случи, когато изгубя членството си в ClubSmart Premium? Членовете на ClubSmart Premium ще получат стандартна ClubSmart карта, считано от 31 юли 2018 г. Картата ClubSmart Premium ще бъде блокирана от 31ви юли 2018 г., а всички ClubSmart точки по Вашия баланс ще бъдат прехвърлени към новия акаунт.
Preload Image 01 Preload Image 02 Preload Image 03 Preload Image 04 Preload Image 05 Preload Image 06 Preload Image 07 Preload Image 08