[text]

Don't show...
Regisztrálja ClubSmart kártyáját! Kérdése merült fel? Tájékozódjon itt!
 

Minden, ami az útra kell, és még annál is több

Új katalógusunkban mindenki talál magának izgalmas ajándékokat.

Régóta vágyik egy praktikus kütyüre az utazáshoz? Jól jönne egy új játék, ami leköti a hátsó ülésen utazó lurkókat? Esetleg az otthoniakat lepné meg útjáról hazatérve? ClubSmart pontjaival új kincsekre tehet szert.

Válogasson kedvére oldalunkon a több mint 100 új,  izgalmas ajándékból, vagy böngéssze kínálatunkat a Shell alkalmazáson keresztül, és hajtson rá a 20% kedvezménnyel megszerezhető 4 kiemelt termékre*. Ha pedig a klasszikus megoldások híve, kérjen egy ingyenes katalógust kedvenc Shell töltőállomásán.

Még nem ClubSmart tag? Pillanatok alatt csatlakozhat programunkhoz. Csak töltse le a Shell alkalmazást, regisztráljon és digitális ClubSmart kártyájára máris gyűlnek a pontok, valahányszor betér egy Shell töltőállomásra.

Számtalan módon fel lehet dobni még a legegyszerűbb utazást is. Kíváncsi rá, mik a lehetőségek? Csak nézzen körül!

* Az ajánlat kizárólag a 20% kedvezménnyel feltüntetett termékek vonatkozásában érvényes, azok Shell alkalmazásban történő megrendelése esetén, a készlet erejéig vagy visszavonásig, de legkésőbb 2020.12.31-ig. A képek illusztrációk.

A ClubSmart katalógusban szereplő ajánlatok a készlet erejéig, de legkésőbb 2020. december 31-ig érvényesek.

©2013 Shell Hungary Zrt. Minden jog fenntartva.
Működési Szabályzat | Adatvédelmi Tájékoztató | Impresszum
Preload Image 01 Preload Image 02 Preload Image 03 Preload Image 04 Preload Image 05 Preload Image 06 Preload Image 07 Preload Image 08