[text]

Don't show...
Regisztrálja ClubSmart kártyáját! Kérdése merült fel? Tájékozódjon itt!
 
 
Köszönjük, hogy részt vett a „Minden úttal közelebb a nagy kaland” Promóciónkban.

A ClubSmart pontok érvényesítéséhez kérjük adja meg ClubSmart Kártyaszámát, születési dátumát, majd írja be a Kaparós Szelvényen taláható 8 jegyű ClubSmart Kódot.

Minden kód csak egyszer használható fel és legfeljebb 2020. június 30-ig lehet feltölteni. A 150 ClubSmart pont a sikeres kódfeltöltés után, maximum 72 óra elteltével jelenik meg a ClubSmart Kártya Egyenlegén.

Egy ClubSmart Kártyával legfeljebb 3 ClubSmart Kód tölthető fel ezen a felületen. Amennyiben további Kódot szeretne érvényesíteni, kérjük vegye fel a kapcsolatot Ügyfélszolgálatunkkal a +36 1 777 9001 telefonszámon, vagy online felületeinken.

Amennyiben Ön még nem ClubSmart Tag, regisztráljon most pontjai jóváírásához, hiszen így hozzáférhet a ClubSmart Kártya által nyújtott összes előnyhöz!

Szívesen tájékozódna regisztráció előtt? Nézze meg, miért érdemes csatlakoznia ClubSmart programunkhoz!

Kérjük, adja meg 17 számjegyből álló kártyaszámát, szóközök nélkül!
Kérjük, adja meg születési dátumát!
Kérjük, írja be a Kaparós Szelvényen található egyedi ClubSmart Kódot, mely kis- és nagybetűket, valamint számokat is tartalmaz (ClubSmart Kód minta: fth75GpT)
*A csillaggal megjelölt adatok kitöltése kötelező.

A ClubSmart Kódot 2020. június 30-ig lehet feltölteni és ezen időszak során egy ClubSmart Tag maximum háromszor kezdeményezhet a Promócióban 150 ClubSmart Pont felírást. Ha háromnál többször szeretne a Promócióban ClubSmart Kódot feltölteni, kérjük vegye fel a kapcsolatot a ClubSmart Ügyfélszolgálattal (+36 1 777 9001). Amennyiben bármely ClubSmart Tag háromnál többször próbálkozik hibás ClubSmart Kód feltöltésével, a visszaélések elkerülése érdekében ideiglenesen zárolásra kerülhet ClubSmart személyes online fiókja. Kérjük, ebben az esetben próbálja meg a Kaparós Szelvényen található ClubSmart Kódot 72 órával később újra feltölteni.

Változás! Promóciónkban a Kaparós Szelvények kiadását 2020. április 13-tól szüneteltetjük, a már kiadott Kaparós Szelvények továbbra is beválthatók. Kérjük tekintse meg a részleteket.
©2013 Shell Hungary Zrt. Minden jog fenntartva.
Működési Szabályzat | Adatvédelmi Tájékoztató | Impresszum
Preload Image 01 Preload Image 02 Preload Image 03 Preload Image 04 Preload Image 05 Preload Image 06 Preload Image 07 Preload Image 08