[text]

Don't show...
Regisztrálja ClubSmart kártyáját! Kérdése merült fel? Tájékozódjon itt!
 
 
 

Gyakran ismételt kérdések - ClubSmart pontgyűjtés a Rentalcars.com-on!

1.1         Mit kell tennem ahhoz, hogy gépjárműbérlés esetén Shell ClubSmart pontokat gyűjthessek?

Egyszerű! Indítsa foglalását Shell ClubSmart oldalán vagy a Shell mobilalkalmazásában szereplő, külön erre a célra szolgáló speciális ClubSmart linken keresztül (https://www.rentalcars.com/?affiliateCode=shellhung238&cor=hu&adplat=homepage;

https://www.rentalcars.com/?affiliateCode=shellhung238&cor=hu&adplat=newsletter;

https://www.rentalcars.com/?affiliateCode=shellhung238&cor=hu&forceMobile=true&adplat=mobileapp;)
majd a foglalás során megadott adatokon kívül meg kell adnia Shell ClubSmart kártyájának számát. A ClubSmart pontokat a szerződésszerűen teljesített gépjárműbérlés után lehet gyűjteni (pl. a gépjárművet használatra átvette, a díjat maradéktalanul megfizette, stb). 

1.2         Szeretnék Shell ClubSmart pontokat kapni a Rentalcars.com-on történő foglalásom után, viszont sehol sincs lehetőség a Shell ClubSmart kártyám számának megadására. Mit tegyek?

Közvetlenül a Rentalcars.com oldalon történő foglalás esetén nem jár ClubSmart pont, ezért nem jelenik meg a ClubSmart kártyaszám kérő mező. Indítsa foglalását erről a linkről: (https://www.rentalcars.com/?affiliateCode=shellhung238&cor=hu&adplat=homepage;

https://www.rentalcars.com/?affiliateCode=shellhung238&cor=hu&adplat=newsletter;

https://www.rentalcars.com/?affiliateCode=shellhung238&cor=hu&forceMobile=true&adplat=mobileapp).

1.3         Miről ismerem fel, hogy a Rentalcars.com megfelelő részén járok, ahol ClubSmart pontokat igényelhetek?

A Rentalcars.com Shell aloldala könnyen felismerhető. Először is az oldal tetején ott a Shell logó, a foglaláskor pedig megjelenik a ClubSmart kártya számának megadásához szükséges mező.

1.4         Miért a megadott linken keresztül béreljek járművet?

A megadott link, amely átirányítja Önt a Rentalcars.com speciális, Shell aloldalára, biztosítja, hogy a rendszer felismerje a ClubSmart tagokat, és a megvalósult gépjárműbérlések után jóváírhassuk a foglalás után járó ClubSmart pontokat.

1.5         Fizethetek a járműbérlésért Shell ClubSmart pontjaimmal?

Nem. A Rentalcars.com-on kizárólag ClubSmart pontokat gyűjthet. 

1.6         A Shell aloldalon a Rentalcars.com teljes kínálata megjelenik, vagy csak egy része?

A Shell aloldalon megjelenő választék azonos a Rentalcars.com normál kínálatával.

1.7         A megadott link segítségével is be tudok jelentkezni a Rentalcars.com-fiókomba az ajánlat igénybevételéhez?

Igen. Ha Ön korábban már regisztrált a Rentalcars.com oldalon, a megadott hivatkozás segítségével a Rentalcars.com oldalt megnyitva bejelentkezhet a fiókjába.

1.8         Világszerte bárhol bérelhetek gépjárművet, vagy csak egyes országokban?

Általánosan bármely országban/városban bérelhető gépjármű, azonban a pontgyűjtési ajánlatnem érvényes azon gépjárműbérlésekre, amelyek esetén a gépjármű felvétele az USA-ban vagy Kanadában kezdődik.

1.9         Hány Shell ClubSmart pont jár az autóbérlések után?

1 eurónként (vagy amennyiben a gépjárműbérlés nem euróban történt, a foglalás napján a Bloomberg Generic Composite https://www.bloomberg.com/markets/currencies weboldalán érvényes napi árfolyam átszámításával) 5 pont jár. A rendszer a számokat kerekíti, és minden egész euró után egy pontot ad. Pl. 52,53 eurónyi szállásdíj esetén az ügyfél 52 euró után összesen 260 pontot kap.

1.10       Hány ClubSmart pont jár az eurótól eltérő pénznemben történő autóbérlés után?

A más pénznemre történő átváltás a foglalás napján érvényes napi a Bloomberg Generic Composite (BGN: https://www.bloomberg.com/markets/currencies) árfolyam alapján euróba történő átszámításával történik történik. 1 eurónként 5 pont jár.

1.11       Ahhoz, hogy megkapjam a ClubSmart pontokat forintban kell fizetnem?,

A foglalás és a kifizetés bármilyen pénznemben végrehajtható. A más pénznemre történő átváltás a foglalás napján érvényes Bloomberg Generic Composite (BGN https://www.bloomberg.com/markets/currencies) árfolyam alapján történik. 1 eurónként 5 pont jár.

1.12       Lefoglaltam egy gépjárművet a külön erre a célra szolgáló, Shelles rentalcars.com aloldalon, azonban végül nem vettem igénybe. Ebben az esetben is jár pont?

A ClubSmart pontok a megvalósult gépjárműbérlés esetén, azaz bérleti időszak befejezésétől és a gépjárműnek a gépjárműkölcsönző céghez történő visszavitelétől, valamint a bérleti díj kifizetésétől számított 60 napon belül kerülnek jóváírásra. A gépjárműbérlés lemondása esetén a ClubSmart pontok jóváírására nem kerül sor.

1.13       A pontok nem lettek jóváírva a kártyámon. Mit tegyek?

A rendszer a pontokat a megvalósult gépjárműbérlés teljesítésének végétől számított 60 napon belül írja jóvá a foglalás során megadott ClubSmart kártyaszámra. Ha 60 napon belül nem kapja meg a pontokat, forduljon a ClubSmart ügyfélszolgálathoz: smart@shell.hu

1.14       Lemondtam az autóbérlést, azonban a lemondási szabályzat értelmében a bérleti díj egy részét kifizettem. Ebben az esetben jár pont?

Ha Ön nem veszi igénybe a gépjárműbérlést, nem jár ClubSmart pont akkor sem, ha az összeg egy részét már kifizette.

1.15       Meghosszabbítottam a kölcsönzést, de nem a Rentalcars.com-on keresztül, hanem közvetlenül a gépjárműkölcsönzőnél. A hosszabbításért is jár Shell ClubSmart pont?

Nem. A közvetlenül a gépjárműkölcsönzőnél történő foglalásért nem jogosult ClubSmart pontokra. ClubSmart pont kizárólag a Rentalcars.com-on keresztüli gépjárműbérlés díja után jár. Ha azonban a speciális link segítségével a Rentalcars.com-on hosszabbítja meg a foglalást, akkor jogosult ClubSmart pontokat gyűjteni.

1.16       A ClubSmart pontok alapját képező összegbe az extra költségek (pl. a további sofőr díja vagy az üzemanyagköltség) is beleszámítanak?

Nem. ClubSmart pont kizárólag a Rentalcars.com-on keresztüli gépjárműbérlés díjának nettó, általános forgalmi adó nélkül számított értéke után jár. Az esetleges extra költségekért Ön nem jogosult Shell ClubSmart pontokra.

1.17       Hogyan gondoskodik a Rentalcars.com a személyes adataim biztonságáról?

Mind a Shell, mind a Rentalcars.com teljes mértékben betartja a személyes adatok védelmére vonatkozó összes nemzeti és uniós szabályozást.

©2013 Shell Hungary Zrt. Minden jog fenntartva.
Működési Szabályzat | Adatvédelmi Tájékoztató | Impresszum
Preload Image 01 Preload Image 02 Preload Image 03 Preload Image 04 Preload Image 05 Preload Image 06 Preload Image 07 Preload Image 08