[text]

Don't show...
Regisztráció 
Három évnél régebbi pontjai december 31-én lejárnak. Ne hagyja ClubSmart pontjait tovább várakozni! Váltsa be őket új kedvezményünkre vagy ajándékokra, és szerezzen örömet szeretteinek!

Tekintse meg pontegyenlegét, mert lehetnek régi pontjai, melyek csak arra várnak, hogy az Ön álmait valóra váltsák! Számtalan lehetősége van a pontok beváltására – válasszon ajándékaink és kedvezményeink közül! 

Használja fel régi pontjait, lepje meg magát és családját

- finom ételekkel, ízletes kávéval utazásai során a Shell töltőállomásokon,

- új ajánlatunkkal: 100 ClubSmart pontért, most 100 Ft kedvezmény, ha a Shell Shop termékeiből legalább 500 Ft értékben vásárol.*

- vagy válassza ki kedvencét az új kínálatunkból, például az 50%** kedvezménnyel elérhető ajándékainkból!

Pontjait könnyen beválthatja akár most, csak lépjen be itt online fiókjába!

Lejáró pontjaival kapcsolatos további információkért látogasson el a www.clubsmart.hu oldalra!

*Az ajánlat a Shell Shop termékekre vonatkozik, amely a Shell Shopban megvásárolható termékeket jelenti, kivéve üzemanyag, Shell AdBlue® adalékanyag, autópálya matrica, e-útdíj (feltöltés és viszonylati jegy) és online telefon egyenlegfeltöltés. A kedvezmény a Shell Shop termékekre vehető igénybe, feltétele a ClubSmart pontok beváltása és Shell Shop termékek minimum értékű vásárlása. A kedvezmény a Shell Shop termékek végösszegéből kerül levonásra, egy tranzakcióban csak egyszer vehető igénybe, akkor is, ha a vásárlás értéke a minimumot többszörösen meghaladja. Az ajánlat igénybevételét kérjük a kasszánál előre jelezze. Érvényesség: 2017. október 2. – december 31. között. A kedvezményt nem lehet érvényesíteni euroShell, Esso vagy DKV kártyával történő vásárláskor. Részletek: clubsmart.hu.

**Az ajánlat 2017. október 2-től a készlet erejéig, de legkésőbb december 31-ig  érvényes. A képek illusztrációk.  A töltőállomásokon található termékválaszték eltérő lehet, illetve a készlet töltőállomásonként változhat. A pontérték egy termékre vonatkozik. További információ ClubSmart kiadványunkban.

©2013 Shell Hungary Zrt. Minden jog fenntartva.
Működési szabályzat | Adatvédelmi szabályzat | Impresszum
Preload Image 01 Preload Image 02 Preload Image 03 Preload Image 04 Preload Image 05 Preload Image 06 Preload Image 07 Preload Image 08