[text]

Don't show...
Regisztráció 
 
Újdonság! Szerezzen 100 forint kedvezményt most 100 ClubSmart pontért!*

 

Vásároljon legalább 500 ft értékben a Shell Shop széles kínálatából, és fizessen

100 forinttal kevesebbet 100 ClubSmart pont beváltásával!

 

Ne feledje, a 3 évnél régebbi pontjai 2017. december 31-én lejárnak.  Ne hagyja ClubSmart pontjait tovább várakozni! Váltsa be őket új kedvezményünkre, vagy ajándékokra és szerezzen örömet szeretteinek! A régi pontokról további részleteket ide kattintva talál. A régi pontokról további részleteket ide kattintva talál.

 

*Az ajánlat a Shell Shop termékekre vonatkozik, amely a Shell shopban megvásárolható termékeket jelenti, kivéve üzemanyag, Shell Adblue® adalékanyag, autópálya matrica, e-útdíj (feltöltés és viszonylati jegy) és online telefon egyenlegfeltöltés. A kedvezmény a Shell Shop termékekre vehető igénybe, feltétele a ClubSmart pontok beváltása és Shell Shop termékek minimum értékű vásárlása. A kedvezmény a Shell Shop termékek végösszegéből kerül levonásra, egy tranzakcióban csak egyszer vehető igénybe, akkor is, ha a vásárlás értéke a minimumot többszörösen meghaladja. Az ajánlat igénybevételét kérjük a kasszánál előre jelezze. Érvényesség: 2017. október 2. – december 31. Között. A kedvezményt nem lehet érvényesíteni euroShell, Esso vagy DKV kártyával történő vásárláskor.

©2013 Shell Hungary Zrt. Minden jog fenntartva.
Működési szabályzat | Adatvédelmi szabályzat | Impresszum
Preload Image 01 Preload Image 02 Preload Image 03 Preload Image 04 Preload Image 05 Preload Image 06 Preload Image 07 Preload Image 08