[text]

Don't show...
Regisztráció 
 
 
 
 
 

Tankoljon minőségi üzemanyagot kedvezménnyel!

 

Válassza az új Shell V-Power üzemanyagainkat DYNAFLEX technológiával, váltsa be ClubSmart pontjait és tankoljon akár 500 Ft kedvezménnyel!*

 

Hozza ki tankolásaiból a legjobbat!

 

*További részletek: az alábbi Promóciós szabályzatban találhatók.

  
 
 
 
 

 

A Shell Hungary zRt. „A jóból még többet!” ajánlatának

Promóciós szabályzata

(továbbiakban: Promóciós szabályzat)

 

 

  1. A Promóció elnevezése, általános rendelkezések

A promóció elnevezése: „A jóból még többet!”ajánlat – továbbiakban: Ajánlat.

Az Ajánlatot a Shell Hungary zRt. (1113 Budapest, Bocskai út 134-146.) szervezi – továbbiakban: Szervező –, az alábbiakban kijelölt Shell töltőállomásokon tankoló SMART és ClubSmart kártyával – továbbiakban: együtt ClubSmart kártya – rendelkező vásárlók részére, a jelen Promóciós szabályzatban meghatározottak szerint. Jelen Promóciós szabályzat a jelenleg érvényes ClubSmart Program Működési Szabályzatban foglaltak figyelembevételével került kialakításra; a jelen Promóciós szabályzat és a ClubSmart Program Működési Szabályzata az Ajánlat során együtt értelmezendő. Amennyiben a jelen Promóciós szabályzat és a ClubSmart Program Működési Szabályzata egymánsak ellentmond, a jelen Promóciós szabályzat az irányadó.

Az Ajánlatban résztvevő kijelölt Shell töltőállomások: minden magyarországi Shell töltőállomás, kivéve: a 11-es számú Kálvária téri Shell töltőállomás (címe: 1089 Budapest Kálvária tér 035865 hrsz.) és az 549-es számú Shell siófoki töltőállomás (címe: 8600 Siófok Vak B.u.29.)

  1. Az Ajánlat időtartama

Az Ajánlat 2017. június 23-án 0.00 órakor kezdődik és 2017. szeptember 30-án 24.00 óráig érvényes. Az Ajánlat ideje alatt az alábbiakban részletezett, a ClubSmart program Működési Szabályzatában foglaltaktól eltérő szabályok kerülhetnek alkalmazásra.

  1. A jóból még többet ajánlatban történő részvétel, kivételek

Az Ajánlatban részt vehet minden érvényes és működő ClubSmart kártyával rendelkező vásárló, aki minimum 3000,- vagy 7000,- vagy 10.000,-  forint értékben Shell V-Power üzemanyagot vásárol a kjelölt Shell töltőállomások bármelyikén és a Shell V-Power üzemanyag ellenértékét készpénzzel vagy bankkártyával egyenlíti ki.

A Shell V-Power üzemanyag vásárlásakor a vásárló részéről az üzemanyag ellenértékének kiegyenlítése előtt a kasszánál a jelen Ajánlat érvényesítésére irányuló szóbeli nyilatkozat az Ajánlatban történő részvételi szándék kifejezését és jelen Promóciós szabályzat automatikus elfogadását jelenti a vásárló részéről.

Az Ajánlatban nem vehet részt az érvényes és működő ClubSmart kártyával rendelkező azon vásárló, aki

  • nem vásárol legalább 3000,- vagy 7000,- vagy 10.000,- forint értékben Shell V-Power üzemanyagot, továbbá
  • aki a Shell V-Power üzemanyag ellenértékét euroShell, Esso vagy DKV kártyával egyenlíti ki.

 

  1. Az Ajánlat mechanizmusa

A vásárló kizárólag Shell V-Power üzemanyagok tankolásakor fix forint kedvezményre válik jogosulttá jelen Promóciós szabályzat rendelkezései szerint, amennyiben legalább 3000,- vagy 7000,- vagy 10.000,- forint értékben tankol Shell V-Power 95, vagy Shell V-Power Diesel vagy Shell V-Power Racing üzemanyagot és 100 vagy 200 vagy 250 ClubSmart pontot vált be jelen Ajánlat igénybevétele érdekében a kijelölt Shell töltőállomás kasszájánál. A fix forint kedvezmény értéke 150,- 350,- 500,- forint – továbbiakban: Fix Kedvezmény. A fix Kedvezmény az adott töltőállomáson érvényes üzemanyag kiskereskedelmi ár alapján számolt tankolási végösszegből kerül levonásra.

Az Ajánlat szerinti Fix Kedvezmény igénybevételének feltételeit az alábbi tábla is összefoglalja.

SHELL V-POWER TANKOLÁSAKOR

FIX FORINT-KEDVEZMÉNY

CLUBSMART PONTÉRT

SHELL V-POWER TANKOLÁS MINIMUM ÉRTÉKE

150 Ft – 100 pontért

3 000 Ft

350 Ft – 200 pontért

7 000 Ft

500 Ft – 250 pontért

10 000 Ft

 

A vásárlónak a kasszánál a fizetési tranzakció megkezdését megelőzően szóban kell jelezni, ha az Ajánlatban részt kíván venni és igénybe kívánja venni a Fix Kedvezményt ClubSmart pontok beváltásával. Ennek elmulasztása esetén nincsen lehetőség az Ajánlat igénybevételére; a Szervező e körben – tekintettel jelen Promóciós szabályzatban foglaltakra – nem fogad el reklamációt.

 

Az Ajánlat során a ClubSmart kártyáról azonnal levonásra kerülnek a beváltott ClubSmart pontok. A Fix Kedvezmény készpénzre vagy más tárgyra nem váltható át.

 

A vásárló a jelen Ajánlat igénybevétele esetén is jogosult a vásárolt üzemanyag után ClubSmart pont gyűjtésére.

 

Az Ajánlat a kijelölt Shell töltőállomások üzemanyag-készletének erejéig érvényes. Az Ajánlat összevonható a Shell töltőállomásokon párhuzamosan futó egyéb üzemanyag-kedvezmény ajánlattal - az így kapott kedvezmények összeadódnak –,  illetve igénybe vehető  más a Shell töltőállomásokon párhuzamosan futó egyéb ajánlat mellett, amennyiben az ajánlat szabályzata másként nem rendelkezik.

  1. A Szervező jogai

A Szervező fenntartja a jogot, hogy az Ajánlatot bármikor szüneteltesse, vagy visszavonja továbbá, hogy feltételeit a vásárlók a www.clubsmart.hu  weboldalon történő tájékoztatása mellett bármikor megváltoztassa.

További részletek és a ClubSmart program Működési Szabályzata megtalálhatóak a www.clubsmart.hu oldalon.

 

©2013 Shell Hungary Zrt. Minden jog fenntartva.
Működési szabályzat | Adatvédelmi szabályzat | Impresszum
Preload Image 01 Preload Image 02 Preload Image 03 Preload Image 04 Preload Image 05 Preload Image 06 Preload Image 07 Preload Image 08