[text]

Don't show...
Regisztráció 
     

Gyűjtsön 5X gyorsabban! A ClubSmart Családi Programmal a nagyobb ajándékokra is könnyen összegyűjtheti a pontokat! Gyűjtse pontjait barátaival, családtagjaival közösen! A ClubSmart Programban akár 5 ClubSmart kártya összekapcsolásával közösen gyarapíthatók a pontok. Nincs más teendő, csak 1 főkártya kijelölése, melyre akár 4 másik társkártya pontjai is gyűjthetők. Így ugyanannyi idő alatt akár 5× annyi pont, vagy ugyanaz az ajándék akár 5× rövidebb idő alatt is megszerezhető! 

Családi Program létrehozása, illetve megszüntetése a ClubSmart Ügyfélszolgálatnak a smart@shell.hu e-mail címre kitöltve elküldött Társkártya csatlakozási kérelemmel, illetve a Társkártya megszüntetési kérelemmel kezdeményezhető. 

Figyelem! Törölt, letiltott vagy olyan kártyák nem vehetnek részt a Családi Programban, melyekhez még nem történt meg ClubSmart regisztráció. Társkártya lehet minden, a Tag birtokában lévő aktív kártya, de társkártyának nem jelölhető meg a Tagnak a korábbiakban regisztrált Kötelező Adataival megegyező régi ClubSmart Kártya.

További információkért kérjük, tekintse át a Gyakran Ismételt Kérdéseket vagy hívja a ClubSmart Ügyfélszolgálatot a (1) 777 9001-es telefonszámon, munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között.

 

 

©2013 Shell Hungary Zrt. Minden jog fenntartva.
Működési szabályzat | Adatvédelmi szabályzat | Impresszum
Preload Image 01 Preload Image 02 Preload Image 03 Preload Image 04 Preload Image 05 Preload Image 06 Preload Image 07 Preload Image 08