[text]

Don't show...
Regisztráció           

Amennyiben a jelentkezési lapon megadja az e-mailcímét,  online fiókja automatikusan elkészül a www.clubsmart.hu oldalon, és 100 Bónuszponttal jutalmazzuk*. Ha a jelentkezési lapon nem élt ezzel a lehetőséggel, e-mail címével később is regisztrálhat weboldalunkon, ebben az esetben első alkalommal 50 Bónuszpontot gyűjthet**.

 

*A Shell az érvényesen kitöltött jelentkezési lapot annak leadását követő 30 napon belül dolgozza fel, majd a Bónuszpontokat ezt követően írja jóvá.

**A Shell az 50 Bónuszpontot az érvényesen kitöltött jelentkezési lap feldolgozását és a ClubSmart program tag e-mail címének első regisztrálását követően írja jóvá, a regisztrációt követő 48 órán belül. Amennyiben a jelentkezési lapon megadott e-mail cím alapján a ClubSmart program tag részére 100 Bónuszpont már jóváírásra került, további 50 Bónuszpontra nem jogosult.

 

Amennyiben további  kérdése merül fel, kérjük tekintse át a Gyakran Ismételt Kérdések menüpontot, illetve vegye fel a kapcsolatot a ClubSmart ügyfélszolgálattal a (06 1) 777 9001-es telefonszámon, vagy a smart@shell.hu e-mail címen.

©2013 Shell Hungary Zrt. Minden jog fenntartva.
Működési szabályzat | Adatvédelmi szabályzat | Impresszum
Preload Image 01 Preload Image 02 Preload Image 03 Preload Image 04 Preload Image 05 Preload Image 06 Preload Image 07 Preload Image 08