[text]

Don't show...
Regisztráció 
 
 
 
 
 
 
 
A ClubSmart Működési Szabályzat III/1.10. pontja alapján a 3 évnél régebben gyűjtött és a tárgyév december 31. napjáig be nem váltott ClubSmart Pontokat a Shell törli a Tag ClubSmart Kártya Egyenlegéről, azokat a Tag a törlést követően már nem használhatja fel.

Minden év december 31-én hasonlóan járunk el, tehát törlésre kerülnek a három évnél régebben gyűjtött és a megjelölt határidőig be nem váltott ClubSmart pontok, illetve érvénytelenítjük azokat a ClubSmart kártyákat, amelyekkel az elmúlt három naptári évben egyetlen érvényes tranzakció sem történt.

A következő ponttörlés és kártyaérvénytelenítés időpontja: 2019. december 31.

 

Ne veszítse el pontjait! Váltsa be pontjait kedvezményekre vagy értékes ajándékokra 2019. december 31-ig.

 

A ClubSmart kínálatában mindig találhat valami izgalmasat!


- Váltsa be pontjait kedvezményre vásárláskor, vagy tankoláskor kedvenc Shell töltőállomásán!
10 pont = 10 forint kedvezmény, a vásárlás végösszegének legfeljebb a feléig.*

- Tekintse meg exkluzív ajándékainkat a Shell töltőállomásokon, vagy kattintson ide!

- Nézze meg ClubSmart tranzakcióit, pontegyenlegét és törlésre jelölt pontjainak számát: jelentkezzen be online fiókjába, vagy hívja a ClubSmart ügyfélszolgálatát: (1) 777-9001!

- Még nincs online fiókja? Hozza létre most! Mindössze néhány percig tart, ráadásul 50 ClubSmart pontot is gyűjthet!

- Elfelejtette jelszavát? Kattintson ide!

 

Kérjük, vegye figyelembe, hogy tranzakciói és pontegyenlege a www.clubsmart.hu weboldalon, a Shell alkalmazásban, valamint a ClubSmart ügyfélszolgálat adatbázisában max. 48 óra elteltével frissülnek.

   
   
Használja ClubSmart kártyáját vagy digitális vonalkódját mobiltelefonján minden alkalommal, amikor Shell töltőállomáson jár, gyűjtse a pontokat és jutalmazza meg magát!  

 

További sikeres pontgyűjtést kívánunk!

A Shell Hungary Zrt. a 2018. szeptember 17-től hatályos ClubSmart Működési Szabályzat III/1.10. pontja alapján: „a 3 évnél régebben gyűjtött és a tárgyév december 31. napjáig be nem váltott ClubSmart Pontokat a Shell törli a Tag ClubSmart Kártya Egyenlegéről, azokat a Tag a törlést követően már nem használhatja fel”.

* Minden elköltött 20 Ft után. Az ajánlat nem vehető igénybe autópályamatrica, e-útdíj és online telefon egyenlegfeltöltés vásárlásakor, illetve euroShell, Esso vagy DKV kártyával történő fizetésre, valamint Áfás számla igénylése esetén sem.

 

 

©2013 Shell Hungary Zrt. Minden jog fenntartva.
Működési szabályzat | Adatvédelmi szabályzat | Impresszum
Preload Image 01 Preload Image 02 Preload Image 03 Preload Image 04 Preload Image 05 Preload Image 06 Preload Image 07 Preload Image 08