[text]

Don't show...
Regisztráció 
 
 
 
 

A ClubSmart Működési Szabályzat III/1.8. és III/1.9. pontja alapján a régen gyűjtött és be nem váltott pontok törlésre kerülnek, a nem használt kártyákat pedig érvénytelenítjük.

Minden év december 31-én hasonlóan járunk el, tehát törlésre kerülnek a három évnél régebben gyűjtött és a megjelölt határidőig be nem váltott ClubSmart pontok, illetve érvénytelenítjük azokat a ClubSmart kártyákat, amelyekkel az elmúlt három naptári évben egyetlen érvényes tranzakció sem történt.

A következő ponttörlés és kártyaérvénytelenítés időpontja: 2017. december 31.

 

Ne veszítse el pontjait! Váltsa be pontjait kedvezményekre vagy értékes ajándékokra 2017. december 31-ig.

 

A ClubSmart kínálatában mindig találhat valami izgalmasat!

 

·         Tekintse meg értékes ajándékainkat ClubSmart katalógusunkban, a Shell töltőállomásokon, vagy kattintson ide!

·         Váltsa be pontjait üzemanyag-kedvezményre még ma! Literenként 15 ClubSmart pontért az Ön kedvezménye:

o   15 Ft/liter a Shell V-Power Nitro+ üzemanyagok, vagy

o   10 Ft/liter a Shell FuelSave üzemanyagok tankolása esetén.

 

Tekintse meg ClubSmart tranzakcióit, pontegyenlegét és törlésre jelölt pontjainak számát: jelentkezzen be online fiókjába, vagy hívja a ClubSmart ügyfélszolgálatát: (1) 777-9001!

 

·         Még nincs online fiókja a www.clubsmart.hu oldalon? Hozza létre most! Mindössze néhány percig tart, ráadásul 50 ClubSmart pontot is gyűjthet!

·         Elfelejtette jelszavát? Kattintson ide!

 

Kérjük, vegye figyelembe, hogy tranzakciói és pontegyenlege a www.clubsmart.hu weboldalon, valamint a ClubSmart ügyfélszolgálat adatbázisában max. 48 óra elteltével frissülnek.

   
 

Használja ClubSmart kártyáját minden alkalommal, amikor Shell töltőállomáson jár, gyűjtse a pontokat és jutalmazza meg magát!

   

További sikeres pontgyűjtést kívánunk!

A Shell Hungary Zrt. a 2017. szeptember 1-jétől hatályos ClubSmart Működési Szabályzat III/1.8. pontja alapján a 2014. december 31. óta nem használt ClubSmart kártyák érvénytelenítését hajtja végre, így az érvénytelenített ClubSmart kártyák 2018. január 1. napjától ClubSmart tranzakciók rögzítésére nem használhatók. Egyidejűleg az érvénytelenített ClubSmart kártyákon nyilvántartott összes pont is törlésre kerül. A Működési Szabályzat III/1.9. pontja szerint a 2014. december 31-nél régebben gyűjtött, de 2017. december 31-én 24:00 óráig be nem váltott pontokat a Shell Hungary Zrt. törli. A ClubSmart Premium Program tagjait a kártyaérvénytelenítés és ponttörlés nem érinti.

Az üzemanyag-kedvezményt nem lehet érvényesíteni euroShell, Esso vagy DKV kártyával történő vásárláskor, és nem vonható össze semmilyen egyéb, a Shell töltőállomásokon párhuzamosan folyó akciós ajánlattal. Fizetés előtt jelezze, hogy pontjait kedvezményre kívánja beváltani! További részletekért kattintson ide!

 

©2013 Shell Hungary Zrt. Minden jog fenntartva.
Működési szabályzat | Adatvédelmi szabályzat | Impresszum
Preload Image 01 Preload Image 02 Preload Image 03 Preload Image 04 Preload Image 05 Preload Image 06 Preload Image 07 Preload Image 08