[text]

Don't show...
Regisztráció 
 
 
 
 
 
 
 
Váltsa be pontjait üzemanyag kedvezményre!
 
 
 
Literenként most ugyanis csak 15 ClubSmart pont beváltásával:
 

15 Ft/liter kedvezményt adunk Shell V-Power,

10 Ft/liter kedvezményt adunk Shell FuelSave és Shell AutoGas üzemanyagok esetén.

  

Promóciós szabályzat

 

A Promóció elnevezése,  általános rendelkezések

A promóció elnevezése: „ClubSmart pontokért üzemanyag-kedvezmény” ajánlat – továbbiakban: Promóció.

 A Promóciót a Shell Hungary zRt. (1113 Budapest, Bocskai út 134-146.) szervezi – továbbiakban Szervező –, az alábbiakban kijelölt  Shell töltőállomáson tankoló SMART és ClubSmart kártyával – továbbiakban együtt ClubSmart kártya – rendelkező vásárló részére, a jelen promóciós szabályzatban meghatározottak szerint. Jelen Promóciós szabályzat a jelenleg érvényes ClubSmart Program Működési Szabályzatban foglaltak figyelembevételével került kialakításra.

A Promócióban résztvevő kijelölt Shell töltőállomások: minden magyarországi Shell töltőállomás.

 A Promóció időtartama

A Promóció 2013. augusztus 12-én 0.00 órakor kezdődik és visszavonásig érvényes. A promóció ideje alatt az alábbiakban részletezett, a ClubSmart program Működési Szabályzatában foglaltaktól eltérő szabályok kerülhetnek alkalmazásra.

A Promócióban történő részvétel, kivételek

A Promócióban részt vehet minden érvényes és működő ClubSmart kártyával rendelkező vásárló.

Az üzemanyag vásárlásakor a vásárló részéről az üzemanyag ellenértékének kiegyenlítése előtt, a jelen Promóció szerinti kedvezmény érvényesítésére irányuló, a kasszánál a fizetési tranzakciót megelőzően elhangzó szóbeli nyilatkozat a Promócióban történő részvételi szándék kifejezését és jelen Promóciós szabályzat automatikus elfogadását jelenti a vásárló részéről.

A kedvezményt csak készpénzzel, vagy bankkártyával történő fizetés esetén lehet igénybe venni.

A Promócióban nem vehet részt az érvényes és működő  ClubSmart kártyával rendelkező azon vásárló, aki

-          1 liternél kisebb mennyiségű üzemanyagot vásárol, továbbá

-          aki az üzemanyag ellenértékét euroShell, Esso vagy DKV kártyával kívánja kiegyenlíteni.

A Promóció az egyes töltőállomások üzemanyag-készletének erejéig érvényes. A kedvezmény összevonható a Shell töltőállomásokon párhuzamosan futó maximum egy másik üzemanyag-kedvezmény ajánlattal,  illetve összevonható más a Shell töltőállomásokon párhuzamosan futó ajánlattal, amennyiben az ajánlat szabályzata másként nem rendelkezik.

A Promóció mechanizmusa

A vásárló literenként 15 ClubSmart pont beváltásával, Shell FuelSave Euro 95, Shell FuelSave Diesel vagy AutoGas üzemanyag tankolásakor 10 Ft/liter kedvezményt, Shell V-Power, Shell V-Power Racing és Shell V-Power Diesel üzemanyag tankolása esetén 15 Ft/liter kedvezményt kap, azonnali árengedményként. A vásárló eldöntheti, hogy a teljes tankolásából hány liter üzemanyagra kíván ClubSmart pontjai beváltásával elérhető kedvezményt igénybe venni. Az azonnali árengedmény az adott töltőállomáson érvényes kiskereskedelmi árból kerül levonásra. A vásárlás teljes összege nem egyenlíthető ki ClubSmart pontokkal.

A kedvezmény csak a tankolás összegének kiegyenlítésekor vehető igénybe. A vásárlónak a tankolás ellenértékének a kasszánál történő kiegyenlítését megelőzően kell jelezni, ha a Promócióban részt kíván venni és igénybe kívánja venni a kedvezményt. Ennek elmulasztása esetén nincsen lehetőség a kedvezmény érvényesítésére; a Szervező e körben – tekintettel jelen Promóciós Szabályzatban foglaltakra – nem fogad el reklamációt. A jelen Promóció szerint a vásárló ClubSmart pontért kedvezményt kap, a kedvezményesen vásárolt üzemanyag után is gyűjthetők ClubSmart pontok.

Amennyiben a Promóció igénybevétele során nem egész liter üzemanyag kerül megvásárlásra, úgy a legutolsó egész liter erejéig történik pontbeváltás, a vásárló a tankba töltött nem egész liter üzemanyagot teljes áron fizeti meg. A Promóció során a ClubSmart kártyáról a tranzakció során azonnal levonásra kerülnek a beváltott ClubSmart pontok. A kedvezmény készpénzre vagy más nyereménytárgyra nem váltható át.

A kedvezmény összevonható a Shell töltőállomásokon párhuzamosan futó maximum egy másik üzemanyag-kedvezmény ajánlattal - az így kapott kedvezmények összeadódnak-,  illetve összevonható más a Shell töltőállomásokon párhuzamosan futó ajánlattal, amennyiben az ajánlat szabályzata másként nem rendelkezik.

A Szervező jogai

A Szervező fenntartja a jogot, hogy a Promóciót bármikor szüneteltesse, vagy visszavonja továbbá, hogy a Promóció feltételeit a vásárlók a www.clubsmart.hu weboldalon történő tájékoztatása mellett bármikor megváltoztassa.

További részletek, a ClubSmart program Működési Szabályzata, megtalálhatóak a www.clubsmart.hu oldalon.

©2013 Shell Hungary Zrt. Minden jog fenntartva.
Működési szabályzat | Adatvédelmi szabályzat | Impresszum
Preload Image 01 Preload Image 02 Preload Image 03 Preload Image 04 Preload Image 05 Preload Image 06 Preload Image 07 Preload Image 08