[text]

Don't show...
Regisztrálja ClubSmart kártyáját! Kérdése merült fel? Tájékozódjon itt!
 
 
 
Tankoljon legalább 25 liter bármilyen Shell üzemanyagot, fizetéskor használja ClubSmart kártyáját, és kérje Promóciós Szelvényét a kasszánál, majd érvényesítse a benne található Bónuszpont-kódot ClubSmart online fiókja segítségével! Így elegendő pontot gyűjthet egy finom deli by Shell espressóra vagy cappuccinóra!

Cappuccino, espresso, mochaccino, americano vagy corto? Válassza bármelyiket, a deli by Shell frissen őrölt, 100% arabica kávéi igazi feltöltődést nyújtanak.

A Promóciós Szelvényben szereplő egyedi Bónuszpont-kódot itt tudja érvényesíteni.


Ha minőségi üzemanyagaink mellett dönt, azzal örömet szerez autójának. A jó döntésért jutalmul mi is egy különleges ajánlattal szeretnénk örömet szerezni Önnek!

 

*Az ajánlat 2021. február 15-től 2021. március 14-ig érvényes, a kódfeltöltés 2021. február 15. és 2021. március 28. között lehetséges. Minden Bónuszpont-kód csak egyszer használható fel és az ajánlat időtartama alatt egy ClubSmart Tag maximum 5 alkalommal tölthet fel Bónuszpont-kódot és kaphat 159 Bónuszpontot. Egy ClubSmart Tag maximum háromszor kezdeményezheti a Bónuszpont-kód érvényesítését, amennyiben a Tag ennél többször próbálkozik hibás kóddal, a visszaélések elkerülése érdekében, ideiglenesen zárolásra kerülhet ClubSmart online fiókja. A Bónuszpontok a sikeres Bónuszpont-kód feltöltése után automatikusan, maximum 72 óra elteltével jelennek meg a ClubSmart Kártya Egyenlegén. Az ajánlat nem vehető igénybe euroShell, Esso vagy DKV kártyával történő fizetés esetén.
Az ajánlat feltételeit tekintse meg a Promóciós Szabályzatban!

©2013 Shell Hungary Zrt. Minden jog fenntartva.
Működési Szabályzat | Adatvédelmi Tájékoztató | Impresszum
Preload Image 01 Preload Image 02 Preload Image 03 Preload Image 04 Preload Image 05 Preload Image 06 Preload Image 07 Preload Image 08