[text]

Don't show...
 
 

По традиция в края на годината Ви напомняме, че ClubSmart точките са валидни 3 години. Това значи, че издадените преди 31.12.2017 г. точки ще бъдат занулени на 31.12.2020 г. в полунощ. Тогава и ClubSmart картите, които не са ползвани в последните 3 години, ще бъдат деактивирани.

Един популярен цитат гласи, че най-щастливите хора нямат най-доброто от всичко, а правят най-доброто от това, с което разполагат. Можете да обмените Вашите стари точки за:

  • отстъпка при зареждане в Shell,
  • ароматно кафе, deli by Shell изкушения, моторно масло и други покупки в Shell,
  • лимитирани ClubSmart оферти, които можете да разгледате тук,
  • оферти с 50% отстъпка, които ще откриете само в приложението Shell.

Проверете Вашия баланс от точки в приложението Shell или на www.shellsmart.bg. Не се бавете, превърнете старите си точки в прекрасно изживяване на пътя или желан подарък!

Какво означава, че точките ще бъдат занулени?

ClubSmart точките са валидни 3 години. Ако не обмените точките, издадени преди 31.12.2017 г., в периода до 31.12.2020 г., те ще бъдат премахнати от Вашия баланс на 31 декември в полунощ.

Кои ClubSmart карти ще бъдат деактивирани?

Всички ClubSmart карти, които не са били използвани за трансакции през последните 36 месеца, ще бъдат деактивирани* и събраните ClubSmart точки няма да бъдат възстановени след този период**. Затова, ако искате да запазите Вашата ClubSmart карта, както и издадените точки, трябва да я използвате преди 31.12.2020 г.

*Деактивиране означава изключване от Програмата на неактивен от 01.01.2018 г. участник и заедно с това зануляване на точките в неговата ClubSmart карта.

** Според правилата и условията на Програма ClubSmart, т. VIII.

Preload Image 01 Preload Image 02 Preload Image 03 Preload Image 04 Preload Image 05 Preload Image 06 Preload Image 07 Preload Image 08